logo

Sandvika Storsenter, Helsetorget 4 etg.

  • 12 FEB 15
  • 1
  Godkjent av NASA

  Godkjent av NASA

  Godt nok for NASA! Godt nok for deg?
  Dokumentasjonen på sikkerhet og overlegne behandlingsresultater gjorde at NASA nylig godkjente iLASIK for sine astronauter. De viktigste grunnene til dette er bruken av Advance CustomeVue (skreddersydd behandling) og IntraLase (femtosekund-laser) som nå også brukes ved Aker Brygge Synsklirurgi.

  Dr. Steve Schallhorn, tidligere kommandør og ansvarlig for øyehelsetjenesten i US Navy, sier:

  NASAs godkjennelse er en bekreftelse på at dagens LASIK-behandlinger overgår alle etablerte standarder med tanke på sikkerhet og behandlingsresultater. NASA fulgte nøye studier på jagerflypiloter før de tok sin beslutning, og da spesielt med tanke på sikkerhet og kvalitet under ekstreme forhold. Skreddersydd laserbehandling og femtosekund-LASIK viste seg å gi overlegen sikkerhet med konsekvent gode behandlingsresultater. iLASIK-behandling viste seg sikker også under ekstreme forhold som krigføring og flyging. Alle kirurgiske inngrep innebærer en viss grad av risiko, men med den overbevisende dokumentasjonen til laserbehandling med iLASIK har en vanlige pasient ingenting å frykte.

  Leave a reply →
 • Posted by Solfrid Helen Vallesæter Dyrvang on 8. september 2017, 10:51

  Hei. Jeg er en 64 år gammel kvinne. Har aldersyn og skjeve hornhinner. Er lei av å bruke briller og ønsker informasjon fra dere. Hadde vært flott å se godt uten briller.
  Mvh Solfrd Dyrvang

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream

MENY